Aktivera singelklick

Läs upp webbplatsen

Tips: Du kan klicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst

Kulturarenor AB storsatsar i Frihamnen

Exteriören av Magasin 3 i Frihamnen

Kulturarenor AB hyr nu en lokal av Stockholms Hamnar i Frihamnen. Det är i anrika Magasin 3, nära före detta Banan-Kompaniet där Kulturarenor tidigare i år även öppnat en kulturscen. Frihamnen fortsätter därmed att utvecklas till en attraktiv och levande plats för alla, samtidigt som hamnverksamhet lever kvar.

Tidigare under våren tecknade Stockholms Hamnar ett hyresavtal med Kulturarenor AB om drygt 800 kvadratmeter i Magasin 3 i Frihamnen. Lokalen är uppdelad i 534 kvm bryggeri, 209 kvm restaurang och 61 kvm kafferosteri.

– Vi är stolta över att Frihamnen fortsätter att utvecklas till en allt mer levande och publik plats och att Kulturarenor ska driva bryggeriverksamhet och restaurang i magasinet. Frihamnen är under utveckling och formas ett steg i taget till en ny miljö för boende, arbetsplatser och innovation, en plats där det historiska och det nya möts, säger Johan Wallén, marknads- och försäljningschef Stockholms Hamnar.

Kulturarenor har under våren förvärvat Stockholm Brewing Company som funnits i Magasin 3 sedan 2018 och ska fortsätta driva bryggeriverksamheten genom B-K Brewing AB. Kafferosteriet i lokalerna fortsätter att drivas av Standout Coffee AB som säljer exklusivt kaffe världen över och tidigare vunnit VM med sin ljusrostade dryck.

Kulturarenor AB driver flera välkända kultur- och nöjesarenor i Stockholm, inklusive Trädgården, Fållan, Färgfabriken Evenemang, Eden och Under bron.

Pressbild

Till pressbild (extern länk)

Kontakta oss gärna

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar
070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se