Fastigheter

Flygfoto över Magasin 6 i Frihamnen

Stockholms Hamnar förvaltar cirka 80 byggnader på totalt 200.000 kvm samt 1.100.000 kvm mark. Som din hyresvärd vill vi inte annat än att du ska vara nöjd med lokalerna. Vi försöker alltid ge bästa möjliga service och lyssnar på just era behov.

Våra byggnader är unika, de har en lång historia bakom sig och skapar underbara miljöer. Byggnaderna ligger i direkt eller indirekt anknytning till hamnen och vattnet är aldrig långt borta.

Se fastigheterna på hamnkartan

Personlig service, inflytande och miljö

Stockholms Hamnar satsar på att ge hyresgästerna personlig service och möjligheten till att vara med att påverka och ha inflytande. Stockholms Hamnar arbetar aktivt med att energieffektivisera fastighetsbeståndet.

Stockholms Hamnar har en servicegrupp för att vi ska vara effektiva och hålla en hög servicenivå till våra kunder, exempelvis genom att utföra ett bra underhåll på våra anläggningar. Servicegruppen har också jour efter arbetstid.

Felanmälan för Stockholms Hamnars hyresgäster

Länk till felanmälan

 • Oskar Nielsen i Sellpys lagerlokaler

  Läget Oskar Nielsen?

  Vi tar pulsen på Oskar Nielsen, operativ chef och medgrundare till Sellpy, som hyr 2300 kvadratmeter lager och 350 kvadratmeter kontor i Magasin 6 i Frihamnen.

  Publicerad:

 • William Olofsson med Pingvinpriset i sin hand

  Stockholms Hamnar får miljöpris för energieffektivisering

  Måndag 13 juni tog energitekniker William Olofsson som en av flera pristagare emot Pingvinpriset ur miljöborgarråd Katarina Luhrs hand.

  Publicerad:

 • Johan Wallén vid sitt skrivbord i Magasin 2

  Läget Johan Wallén?

  Vi tar pulsen på Johan Wallén, vd på Team Lines Sverige, som sitter på tredje våningen i Magasin 2 i Frihamnen.

  Publicerad:

 • Magasin 6 i Frihamnen

  Hållbara Sellpy har flyttat in i Stockholms Hamnars lokaler

  Den nya hyresgästen Sellpy, med fokus på det hållbara, tar över lokaler och möbler helt utan anpassning i Magasin 6 i Frihamnen.

  Publicerad:

 • Tunna för matavfall framför Magasin 1 i Frihamnen

  Matavfall blir biogas i Frihamnen

  Nu erbjuder Stockholms Hamnar alla hyresgäster i Frihamnen att sortera sitt matavfall. Avfall som sedan blir biogas och biogödsel.

  Publicerad: