Nyheter

 • Kryssningsfartyg vid Stadsgården

  Fler än någonsin – kryssningsresenärerna älskar Stockholm

  Antalet kryssningspassagerare i Stockholms Hamnar ökar stadigt och slår även i år nytt rekord. Hela 268 fartyg gästade Stockholms Hamnar under säsongen och årets nyhet blev ett kryssningsanlöp i Kapellskärs hamn.

  Publicerad:

 • Två av Stockholms Hamnars ingenjörer på kajen i Kapellskärs hamn

  Ledigt jobb: Projektledare till fastighetsavdelningen

  Vill du arbeta med unika fastigheter i en historisk och vacker miljö? Nu söker vi en drivande projektledare för underhålls- och investeringsprojekt till fastighetsavdelningen.

  Publicerad:

 • Johan Wallén iklädd varselväst och hjälm

  Från kund till marknadschef

  Marknads- och försäljningsavdelningen på Stockholms Hamnar har under året fått ny besättning. En av de nya medarbetarna är Johan Wallén som redan är ett välkänt ansikte i organisationen.

  Publicerad:

 • Ung kvinna framför dator i kontorsmiljö

  Ledigt jobb: Junior ekonom

  Vill du utvecklas på ekonomiområdet och arbeta i en spännande verksamhet, sjönära miljö och med trevliga kollegor? Nu söker vi en junior ekonom till ekonomienheten.

  Publicerad:

 • Två stuveriarbetare gör high five på kajen

  Högtryck i Stockholms Hamnar

  De första åtta månaderna var fantastiska i Stockholms Hamnars hamnar. Godstrafiken genom Nynäshamn ökade med 15 procent och godsmängderna till och från Polen ökade med hela 60 procent.

  Publicerad:

 • Museikajen på Blaiseholmen

  Nu renoveras Museikajen

  Snart öppnar nyrenoverade Nationalmuseum på Blasieholmen. Lagom till invigningen får även kajen längs med museet en ansiktslyftning.

  Publicerad:

 • Camilla Ekblom med kollegor letar efter fynd i Norvik

  Där dåtid möter nutid

  Arkeologer från Stiftelsen Kulturmiljövård genomför nu en arkeologisk undersökning i skogen vid Alhagen, utanför Nynäshamn – där järnvägsspåret från och till Stockholm Norvik Hamn ska dras.

  Publicerad:

 • Skylt med Stockholms Hamnars logga i Frihamnen

  Spännande doktorandtjänst att söka

  För projektet Smart underhåll utlyser KTH i samarbete med Stockholms Stadshus AB en doktorandtjänst. Projektet genomförs i tätt samarbete med vissa av stadens bolag, och Stockholms Hamnar är en av de stolta deltagarna.

  Publicerad:

 • Stora Tullhuset med en Djurgårdsfärja i förgrunden

  Ledigt jobb: Kundförvaltare till fastighetsavdelningen

  Vill du arbeta med några av Stockholms mest spännande fastigheter och lägen? Stockholms Hamnar kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst som kundförvaltare.

  Publicerad:

 • Omslaget till tidningen Via nr 3, 2018

  Mer än halvvägs i Norvik

  Byggnader, kajer, vägar, bro och järnväg växer fram i en rasande fart. I senaste numret av tidningen VIA Stockholms Hamnar kan du läsa om hur Sveriges nya godshamn Stockholm Norvik Hamn tar form.

  Publicerad: