Aktivera singelklick

Läs upp webbplatsen

Tips: Du kan klicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst

Storyfire flyttar huvudkontoret till Frihamnen

Exteriören av Magasin 2 i Frihamnen

Stockholms Hamnar välkomnar mediaföretaget Storyfire till härliga lokaler högst upp i Magasin 2 i Frihamnen. Tillsammans med staden växer och utvecklas Frihamnen och allt fler kreativa hyresgäster hittar till de spännande hamnkvarteren i förvandling.

Stockholms Hamnar och mediaföretaget Storyfire har tecknat ett hyresavtal om 660 kvm lokaler i Frihamnen i Stockholm. Lokalen ligger högst upp i Magasin 2 och har vackra takbjälkar och fin sjöutsikt. Inflyttning beräknas ske under våren 2022.

– Jag ser verkligen fram emot att flytta Storyfire med dotterbolagen Adnews och Swe-Den till Frihamnens finaste kontor. Det är lite speciellt för mig eftersom jag tillbringat många år i mediabranschen i andra magasin i Frihamnen. Så det känns som att flytta hem igen. Vi ska husera all vår redaktionella kompetens och vår teknik för bild och ljud i våra nya underbara lokaler. Under takbjälkarna i Magasin 2 får vi utrymme att fortsätta växa, säger Tobias Bringholm, grundare och vd på Storyfire.

Storyfire är ett mediaföretag som arbetar med storytelling, filmproduktion, sponsring och varumärkesstrategi. Tillsammans med olika partnernätverk sprider de sina filmer och TV-program till miljontals tittare.

– Det är med glädje vi välkomnar Storyfire till Magasin 2 i Frihamnen. Vi ser fram emot att ännu en kreativ hyresgäst inom mediasektorn flyttar hit och sätter sitt eget avtryck i hamnkvarteren som samtidigt utvecklas och växer samman med staden, säger Fredrik Lindstål (C), styrelseordförande i Stockholms Hamn AB.

Stockholms Hamnar har ett hundratal hyresgäster i Frihamnen som är verksamma inom allt från sjöfart och marin innovation till media, museum, restaurang och bryggeri. Stockholms Hamnar förvaltar 127 000 kvm lokalyta i Frihamnen. Alla byggnaderna är unika, har en lång historia bakom sig och skapar underbara miljöer.

Pressbilder på Flickr

Bild 1 (extern länk)
Bild 2 (extern länk)

Kontakta oss gärna

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar
070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se