Aktivera singelklick

Läs upp webbplatsen

Tips: Du kan klicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst

Stockholms Hamnar välkomnar nytt kryssningsrederi

Fartyget Ambience eskorteras in i Frihamnen av bogserbåt som ger vattensalut

Den 20 maj hälsade Stockholms Hamnar det nya rederiet Ambassador Cruise Line välkommen till Stockholm. Det är fartyget Ambience som anlöper Stockholm och Frihamnen vid två tillfällen under säsongen.

Stockholms Hamnar är en av världens mest populära kryssningsdestinationer. Nu väljer även det nya brittiska kryssningsrederiet Ambassador Cruise Line att kryssa i Östersjön och in i Stockholms vackra skärgård.

– Vi är stolta över att hälsa ett nytt rederi, Ambassador Cruise Line, välkommen till Stockholms Hamnar. Det är underbart att det satsas på besöksnäringen. Vi önskar Ambassador Cruise Line stort lycka till och passagerarna en trevlig vistelse i Stockholm, säger Joakim Larsson (M), ansvarigt borgarråd Stockholms Hamnar.

Ambassador Cruise Line vänder sig framför allt till britter över 50 år och fartyget är av den mindre storleken för att kunna ligga nära stadskärnan och hålla hög service.

I år har Stockholms Hamnar cirka 220 kryssningsanlöp. Fartygen ligger i år längre i hamn eftersom Sankt Petersburg tagits bort från rutterna i Östersjön.

Pressbilder på Flickr

Bild 1 (extern länk)
Bild 2 (extern länk)
Bild 3 (extern länk)
Bild 4 (extern länk)

Kontakta oss gärna

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar
070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se