Kryssande padelbanor vid Stockholms Hamnars kajer i sommar

Illustration över hur pråm med två padelbanor sticker ut från innerstadskaj

Snart kan man spela padel vid Stockholms Hamnars kajer. Skeppsbron, Strandvägen och Norr Mälarstrand får i sommar besök av en mobil padelpråm. Initiativet är en del i Stockholms Hamnars arbete med att öka utbudet av aktiviteter kring Stockholms vackra innerstadskajer samtidigt som Stockholm fortsätter att vara en attraktiv sjöfartsstad med rörlig båttrafik.

Stockholm Sea Padel AB hyr nu kajplatser av Stockholms Hamnar vid Stockholms populäraste kajer. En pråm med två padelbanor kommer att turnera runt kajerna i sommar. Pråmen som mäter 41 x 13 meter lägger till vid Skeppsbron i juni, Strandvägen i juli och Norr Mälarstrand i augusti. Anläggningen heter Rocket Padel City x Matchi och banorna kan bokas med appen MATCHi eller på matchi.se.

– Detta innebär att stockholmarna och turister får möjlighet till en helt unik upplevelse bokstavligt talat på Stockholms vatten i sommar. Det är fantastiskt att kunna erbjuda fler möjligheter till aktiviteter vid våra innerstadskajer, säger Fredrik Lindstål (C), styrelseordförande i Stockholms Hamn.

Stockholms Hamnar samarbetar med både privata och offentliga aktörer för att öka utbudet av aktiviteter på och vid Stockholms vackra innerstadskajer. Målet är att innerstadskajerna ska bidra till ett aktivt och spännande stadsliv, samtidigt som behoven för den rörliga sjöfarten tillgodoses och utvecklas.

Pressbild

Till bild på Flickr (extern länk)

Kontakta oss gärna

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar
070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se