Aktivera dubbelklick

Läs upp webbplatsen

Tips: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst

Ride Awake AB flyttar in i Frihamnen hos Stockholms Hamnar

Flygbild över Frihamnen och Magasin 6

Ride Awake AB som utvecklar eldrivna wakeboard och energieffektiva vattenfarkoster etablerar sig i sjönära lokaler i dynamiska Frihamnen i Stockholm.

Stockholms Hamnar och Ride Awake AB började året med att teckna ett nytt hyresavtal om 277 kvadratmeter i Magasin 6 i Frihamnen.

– Vi ser fram emot att flytta till Frihamnen, som känns som en dynamisk och spännande del av Stockholm. Där har vi dessutom närheten till vattnet som ger möjlighet att testa och demonstrera våra produkter i anslutning till kontoret, säger Philip Werner, President & Chief innovator på Ride Awake AB.

– Det känns som en perfekt matchning för Stockholms Hamnar att välkomna en hyresgäst som blandar innovation med hållbarhet och som dessutom har en tydlig koppling till den marina världen, säger Fredrik Lindstål (C), surfentusiast och styrelseordförande i Stockholms Hamn.

Ride Awake utvecklar och säljer eldrivna och energieffektiva vattenfarkoster. El-surfbrädan Awake Rävik som exporteras över hela världen, räddningsfarkoster och el-drivlinor för båtar är exempel på produkter med banbrytande teknik som ligger i teknikens framkant.

– Den spännande verksamheten med elektrifierade marina färdmedel gör att Ride Awake passar fint in i den företagsutvecklingen vi ser i Frihamnen och Norra Djurgårdsstaden idag, säger Torbjörn Kirkevold, fastighetsförvaltare på Stockholms Hamnar.

Ride Awake AB startades i början av 2017. Företaget har fabrik i Limhamn och öppnar i april kontor i Frihamnen med försäljning, marknadsföring och produktutveckling.

Pressbild

Till bild på Flickr (extern länk)

Kontakta oss gärna 

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar, 070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se.