Ny styrelseordförande i Stockholms Hamn

Fredrik Lindstål

Med stort engagemang, passande bakgrund och ett brinnande sjöfartsintresse tar Fredrik Lindstål (C) över rodret som styrelseordförande i Stockholm Hamn. Uppdraget är att fortsätta utveckla Stockholm som sjöfartsstad.

I mars tillträdde Fredrik Lindstål (C) som ny styrelseordförande för Stockholms Hamn. Den 11 april höll Fredrik det första mötet med den nya styrelsen då styrelsemedlemmarna får en första introduktion i verksamheten.

– Det ska bli fantastiskt spännande att få utveckla det viktiga arbete som genomförs i Stockholms Hamnar och längs våra kajer. Därtill står ju också Stockholm Norvik Hamn för dörren vilket är historiskt, säger Fredrik Lindstål.

Fredrik har ett stort intresse för fartyg, hamnarkitektur och sjöfart. I dagsläget har han ett flertal politiska uppdrag i Centerpartiet i Stockholm och tillträdde som arbetsmarknads- och integrationsborgarråd i april. Fredrik är ekonom, har en bakgrund som entreprenör inom stadsutveckling och placemaking. Han har även grundat organisationen Glad Stad som bland annat driver Hornstulls marknad.

– Med Fredrik vid rodret håller vi traditionen med kunniga och engagerade styrelseordföranden. Nu fortsätter det viktiga arbetet för Stockholm och sjöfarten tillsammans med den nya styrelsen, säger Thomas Andersson, vd Stockholms Hamn.

Pressbild

Till pressbild (extern länk)

Kontakta oss gärna 

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar, 070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se