Aktivera dubbelklick

Läs upp webbplatsen

Tips: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst

En av Europas största padelanläggningar växer fram i Frihamnen

Två tjejer gör highfive på en padelbana

Stockholms Hamnar och PDL Group signerar ytterligare kontrakt och skapar därmed en av Europas största padelanläggningar. Anläggningen startades 2015 och utökar nu till 22 padelbanor.

I november undertecknade Stockholms Hamnar och PDL Group ytterligare ett hyresavtal avseende 4904 kvm i Magasin 7 i Frihamnen. Padelanläggningens yta mer än fyrdubblas och ökar till totalt 6325 kvadratmeter.

– Stockholms Hamnar har haft ett mycket bra samarbete med PDL sedan starten 2015 och ser fram emot en fortsatt spännande resa med att skapa en av Europas största anläggningar för padel i Frihamnen, säger Peder Weitoft fastighetsförvaltare på Stockholms Hamnar.

Redan 2015 byggdes Stockholms första inomhusanläggning för padel med fem banor i Frihamnen. Det var startskottet för PDL Group som sedan dess utvecklat och byggt många padelanläggningar i Sverige och även utomlands. Sporten har växt explosionsartat sedan dess.

– Vi är väldigt glada över att kunna expandera vår verksamhet i Frihamnen. Det var här allt började och läget är optimalt. Med 17 nya banor har vi nu möjligheten att kunna sprida padeln i Stockholm på det sättet vi vill, säger Henrik Söderberg vd PDL Group.

Frihamnsområdet står inför en stor förändring med exploatering av kontor och publika verksamheter. Padelsporten är oerhört populär och ett perfekt inslag i Frihamnen nu och framöver.

Pressbild

Till pressbild på Flickr (extern länk)

Kontakta oss gärna

Ingrid Hansson, pressansvarig Stockholms Hamnar, 070-770 27 47, ingrid.hansson@stockholmshamnar.se.