Snart brygger Stockholm Brewing Co öl i Stockholms Hamnars lokaler

Foto på Magasin 3

Ett nyligen signerat hyreskontrakt mellan Stockholms Hamnar och Stockholm Brewing Co öppnar upp för publik verksamhet i fina industrilokaler i Magasin 3, Frihamnen.

Stockholms Hamnar har tecknat kontrakt med Stockholm Brewing Co. Hyreskontrakt innehåller 860 kvadratmeter i Magasin 3 i Frihamnen. Det är vackra lokaler av äldre karaktär med industrikänsla som bryggeriet ska bedrivas i.

– Det är roligt att få in en unik verksamhet, öppen för allmänheten som kompletterar medie- och lagerverksamheten i Frihamnen, säger Louisa Åkerfeldt, chef fastighetsutveckling och förvaltning Stockholms Hamnar.

Stockholm Brewing Co kommer att bedriva bryggeri och restaurang i Magasin 3. Här kommer man att kunna dricka och provsmaka lokalproducerad öl i kombination med god mat. Restaurangen beräknas öppna 1 oktober 2018.

– Det här är helt fantastiskt! Vi har sedan vi startade drömt om att hitta så här fina lokaler att expandera i innanför tullarna, och hade nästan gett upp hoppet innan vi kom i kontakt med Stockholms Hamnar. Det är otroligt spännande att få möjlighet att öppna restaurang och bar i samma lokaler, så att vi kan välkomna folk till bryggeriet i mycket större utsträckning än tidigare, säger Niklas Jakobson, en av grundarna och ansvarig för projektet på Stockholm Brewing Co.

Länk till pressbild på Flickr (öppnas i nytt fönster)