Nya marknadskrafter i Stockholms Hamnar

Johan Wallén och Stefan Scheja gör ett glädjehopp framför ett av Tallink Siljas fartyg

Stockholms Hamnar är inne i ett expansivt skede och rekryterar ny personal till marknads- och försäljningsavdelningen. Under 2018 börjar två nya medarbetare och ytterligare en tjänst finns ledig att söka.

Under första halvan av 2018 börjar två nya medarbetare på Stockholms Hamnars marknads- och försäljningsavdelning. Johan Wallén, tidigare vd på containerrederiet Team Lines, blir marknads- och försäljningschef och Stefan Scheja, tidigare befälhavare på Tallink Silja, har redan tillträtt som ansvarig för passagerartrafik.

– Vi har den stora glädjen att välkomna Johan Wallén och Stefan Scheja. Vi håller som bäst på att förverkliga vår vision där vi bygger om och ut våra hamnar samtidigt som volymerna stadigt växer både vad gäller gods och passagerare i så gott som samtliga segment. I detta expansiva skede är det oerhört viktigt att ha kompetenta medarbetare vid sin sida, säger Johan Castwall, vd Stockholms Hamnar.

Johan Wallén kommer att ha det övergripande ansvaret för samtliga affärsområden inom Stockholms Hamnar – container, roro, färjor, kryssning och bulk. Han har lång och gedigen erfarenhet av containerbranschen och kommer att fokusera särskilt på marknads- och försäljningsarbetet för Stockholm Norvik Hamn. Stockholms Hamnar bygger Sveriges nya godshamn söder om Stockholm, som öppnar 2020.

Stefan Scheja ansvarar för den trafik som årligen tar 12 miljoner passagerare till och från Stockholm inom färje- och kryssningssegmentet. Stockholms Hamnar är Sveriges största passagerarhamn och en av de största i Europa. Dessa passagerare omsätter över 5 miljarder kronor i regionens turistnäring varje år. Stefan har tidigare arbetat som befälhavare hos Tallink Silja och har stor kunskap om hur denna bransch fungerar, vilket är oerhört viktigt för att möta de olika kundernas mycket varierade behov.

Stockholms Hamnar är inne i ett expansivt skede, där marknads- och försäljningsavdelningen utökar sin närvaro på marknaden. Just nu söker Stockholms Hamnar en marknadsansvarig för gods. Läs gärna mer på www.stockholmshamnar.se/jobb och håll utkik efter ytterligare tjänster framöver.

Pressbild på Flickr

Bild 1 (extern länk)
Bild 2 (extern länk)