Stockholms Hamnar hyr ut del av Värtaterminalen till Kasta Loss Bar & Bistro

Kasta Loss Bar & Bistro interiört

Väletablerad restauratör har öppnat restaurang med inom- och utomhusservering i nyinvigda Värtaterminalen i Värtahamnen.

Det är Econtive Hotell & Restaurang AB som hyr en del av Värtaterminalen av Stockholms Hamnar. I koncernen ingår även Långholmen Hotell och Wärdshus samt Hotell Zinkensdamm. Kasta Loss Bar & Bistro öppnade i november och har 500 kvm lokalyta plus 180 kvm utomhus. Under sommarmånaderna öppnas en härlig uteservering.

– Det känns väldigt bra att restaurangen har öppnat och vi ser mycket positivt på att det är en väl etablerad restauratör som kommer att driva restaurangen i den nya fina Värtaterminalen, säger Karin Brofelth, fastighetschef på Stockholms Hamnar.

– Vi tycker det är väldigt roligt att vara del i den nya terminalen och ser fram emot att bidra till att den blir riktigt bra med fina lokaler och bra serviceutbud, säger Helene Beer, vd på Kasta Loss Bar & Bistro.

Värtaterminalen invigdes i oktober i år och består av 16 000 kvm fördelat på fyra våningar. På taken finns flera grönskande terrasser, öppna för allmänheten och en solcellsanläggning. Värtaterminalen kommer att miljöcertifieras som Miljöbyggnad nivå Guld.

Till bild på flickr (extern länk)