Projektingenjör som vill utvecklas till projektledare

I förgrunden anläggningsarbeten i vatten, i bakgrunden ett DFDS-fartyg

Vill du vara med och bygga Stockholms nya storhamn? Vi söker nu en projektingenjör som vill utvecklas till projektledare.

Stockholms Hamnar bygger just nu Stockholm Norvik Hamn som blir både en containerhamn och en roro-hamn. Projektet innefattar många olika delprojekt med spännande anläggningsutmaningar och är en unik chans att få vara med och bidra till framtidsutvecklingen av Mälardalens infrastruktur. Läs mer om utvecklingsprojektet Stockholm Norvik

Som projektingenjör arbetar du i tätt samarbete med någon av våra projektledare i styrningen av deras projekt. Du kommer att arbeta med såväl budget och tidplan som ledning av möten, allt i nära samarbete med projektledaren. En stor del av arbetet ligger i att följa upp den produktion som våra entreprenörer utför med fokus på anläggningsarbete. Arbetet kommer till stor del att ske på plats i Nynäshamn. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kan det här vara du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad alternativt annan teknisk utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du kan antigen komma direkt från skolan eller ha några års arbetslivserfarenhet. Som person är du självgående, strukturerad, engagerad och kommunikativ. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift och du har körkort med behörighet B.

Vi erbjuder

Som projektingenjör får du värdefull erfarenhet av att arbeta på ett modernt hamnföretag med strategisk betydelse för Stockholmsregionens utveckling. Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och många anställda har ett stort engagemang i sitt arbete och för verksamheten. Hållbar utveckling och fokus på arbetsmiljö och mångfald genomsyrar vår verksamhet. Vi ser positivt på kompetensutveckling och i den här tjänsten har du möjlighet att utvecklas till projektledare.

Välkommen att söka!

För mer information om tjänsten kontakta projektchef Magnus Sjöberg på tel. 08-670 27 17.

Klicka här för att komma till ansökan (extern länk)

Stockholms Hamnar arbetar för en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför kan slumpmässiga drogtester förekomma under anställningen.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 augusti 2017.