Aktivera dubbelklick

Läs upp webbplatsen

Tips: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst

Johan på Transform Services

Fasaden på Magasin 9 och porträtt av Johan Tornblad

Johan Tornblad, ansvarig eventuthyrare på Transform Services, som sedan tio år är hyresgäst på 2 400 kvadratmeter fri golvyta i Magasin 9 i Frihamnen.

Vad händer i era lokaler i Magasin 9?

– Under de två senaste säsongerna har vi haft Magasin 9 långtidsuthyrd till två stora utställningar; Tutankhamun – Graven och Skatterna och nu senast till konstutställningen Magic City – The art of the street. Inför den här säsongen har vi gjort en nysatsning på eventmarknaden och kommer att köra flera stora företagsevent, lanseringar, fester och konferenser.

Hur ser samarbetet med Stockholms Hamnar ut?

– Vi har verkligen hittat ett perfekt samarbete där vi tillsammans lyckats optimera användandet av Magasin 9. Mellan maj och september fungerar lokalen som terminal för kryssningstrafiken i Frihamnen och mellan oktober och april hyr vi lokalen och fyller den med spännande event.

Vad gillar du bäst med lokalen?

– Lokalen är perfekt för våra ändamål. Den öppna golvytan utan pelare, och med en takhöjd på 6,40 meter, gör den väldigt flexibel vilket mina kunder uppskattar. Jag uppskattar också att Stockholms Hamnar har ett inbyggt säkerhets- och miljötänk. Att ha dem i ryggen fungerar som en kvalitetsstämpel och är någonting som jag lyfter fram när jag presenterar lokalen.

Hur är läget?

– Läget är också bra, centralt men ändå lite avskilt. Den enda nackdelen är att SL inte vill dra ut en buss till Frihamnspiren vilket minskar tillgängligheten både för oss och för dem som använder båttrafiklinjen från Nacka och Lidingö.

Fasad

Inomhus

Scen

Fest