Thomas på Zodiak media

Thomas Nauska på kontoret i Magasin 1

Thomas Nauska, kontorschef på Zodiak media, som sedan 1998 är hyresgäst i Magasin 1 i Frihamnen.

Hur skulle du beskriva er verksamhet?

– Vi är en koncern bestående av produktionsbolagen Jarowskij, Yellowbird och Mastiff som gör stora tv- och filmproduktioner exempelvis Millenniumtrilogin, Solsidan, Wallander och Let’s dance. I Magasin 1 har vi kontorsdelen av verksamheten. Här sitter vår administration och ekonomiavdelning samt de olika produktionernas redaktioner. Här sitter också manusförfattare och redigerare. Vi har plats för cirka 200 personer i lokalen.

Hur kommer det sig att ni stannat i snart 20 år i Frihamnen?

– Vi har en otroligt häftig lokal med fantastisk takhöjd och får många positiva wow-reaktioner från folk som kommer hit. Under åren har vi kollat runt en del för att se vilka alternativ som finns, men det har alltid slutat med att vi har blivit kvar här.

Hur ser ert samarbete med Stockholms Hamnar ut?

– Stockholms Hamnar har varit mycket lyhörda för våra önskemål. Vi har under åren anpassat lokalen efter hur våra behov har skiftat och fått väldigt god hjälp av Stockholms Hamnar på vägen. I början hade vi 60 enorma skrivbord och fyra jättestora redigeringsbås. I dag har vi 160 skrivbord och 36 redigeringar. På senare år har vi också byggt om entrén och köket och Stockholms Hamnar har installerat helt ny ventilation.

Interiörbilder

Interiörbild

Interiörbild

Interiörbild

Interiörbild

Interiörbild