Cecilia på Peak Performance

Cecilia Aronsson framför några Peak Performance-affischer

Cecilia Aronsson, office manager på Peak Performance, som sedan 2000 är hyresgäst i Magasin 1 i Frihamnen.

Hur skulle du beskriva er verksamhet?

– Vi är ett klädföretag som startades i Åre 1986 och vi har i dag butiker runt om hela världen. Vårt fundament är att vara ett kvalitetsmärke när det gäller skid- och sportkläder men på senare år har vi även börjat designa modekläder. Företagets hjärta finns i Frihamnen.

Hur trivs ni i er lokal?

– Vi känner att det är en lokal som stämmer väldigt väl med vårt varumärke. Här finns rymd i form av dramatisk takhöjd och en kombination av naturmaterial och rå betong som är väldigt häftig. Det är alltid roligt att ta hit besökare för alla blir så entusiastiska över lokalen.

– Vi är också glada över närheten till naturen eftersom vi uppmuntrar våra medarbetare att vara så aktiva som möjligt. Att ta en joggingtur längs Djurgårdskanalen på lunchen eller en runda i city ger en härlig inspiration och man blir full av energi.

Hur ser ert samarbete med Stockholms Hamnar ut?

– Vi har ett tätt och gott samarbete. Varje vecka kommer Stockholms Hamnar hit och checkar av så att allt funkar som det ska, vilket är en stor trygghet för oss. Dessutom har vi gjort några mycket lyckade anpassningar av lokalen i samarbete med vår hyresvärd.

– Under våren byggde vi en stor fotostudio som gör att vi numera kan göra plåtningar och filmer in-house. Vi utökade också ytan i vårt stora mötesrum och installerade fler duschar. Det är förbättringar som betyder väldigt mycket för företaget och medarbetarna och Stockholms Hamnar har stöttat oss på ett fint sätt.

Interiörbilder

Interiörbild Peak Performance

Interiörbild Peak Performance

Interiörbild Peak Performance

Interiörbild Peak Performance

Interiörbild Peak Performance