Alexander på Miss Behave Bar

Alexander Magnusson framför baren i Miss Behave Bar

Alexander Magnusson, ägare och driftansvarig på Miss Behave Bar, som sedan 2016 hyr halva Tullhus 2 på Skeppsbrokajen.

Hur skulle du beskriva Miss Behave Bar?

– Vi har ett kök som är influerat av den amerikanska öst- och västkusten och vår ambition är att servera riktig bra hamburgare och seafood i en trevlig och avslappnad miljö där alla ska känna sig välkomna. Vår systerkrog Garage Bar ligger i Höganäs och drivs också efter konceptet som vi kallar för ”Junk food royal”. Där ligger även vårt mikrobryggeri Höganäs Bryggeri vars öl som kan drickas hos oss.

Ni huserar i Tullhus 2 sedan drygt tre år tillbaka. Hur trivs ni?

– Vi trivs jättebra och gillar våra charmiga lokaler. De välvda taken är väldigt vackra och jag gillar att tullhusen är ganska enkla i sin design. Vi har bra grannar och placeringen nära vattnet är fantastisk liksom utsikten över Södermalm, Skeppsholmen och Kastellholmen som är svårslagen.

Hur ser du på områdets utveckling hittills och framöver?

– Skeppsbrokajen har haft en positiv utveckling under de senaste åren. Från att ha varit en ganska mörk och folktom del av Stockholm är det numera liv och rörelse med människor i omlopp dygnet runt. När nya Slussen står klar om några år tror jag att området blir ännu mer intressant och lättillgängligt. Då hoppas jag att folk hittar ner hit även de gråtrista dagarna under hösten och vintern.

Läs mer om Miss Behave Bar (extern länk)

Utsikt

Exterör

Fönster