Stuveriarbetare till Kapellskär

Två stuveriarbetare gör high five på kajen

Vill du arbeta i en av Sveriges viktigaste godshamnar? Stockholms Hamnar söker flera stuveriarbetare som extrapersonal året runt i Kapellskärs hamn.

Kapellskärs huvuduppgift är att avlasta Stockholm som godshamn och har efter en stor ombyggnad goda förutsättningar att expandera. Därför behöver vi fler stuveriarbetare.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsysslor är förtöjning, lastning/lossning av fartyg samt att köra förarlösa enheter och löstrailrar. Snöröjning, sophantering och andra underhållsarbeten ingår också i arbetet. Du kommer även att vara ett stöd vid omlastning.

Du arbetar i skift med olika arbetslag, vilket innebär tjänstgöring vid olika tider på dygnet samt helger året runt. Vi har också kortare arbetspass om tre timmar.

Är det här du?

Du har YKB-behörighet och minst C-körkort. Har du CE-körkort, D-körkort, truckkort eller förarbevis på hjullastare är det meriterande. Dina språkkunskaper i svenska och engelska måste vara goda. Finska, estniska eller ryska är meriterande.

Du har kontakt med många aktörer och kollegor för att uppnå bra resultat är det viktigt att du är serviceinriktad, har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. God fysik och förmåga att hantera stressiga situationer är en förutsättning för att klara av tjänsten.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett unikt och omväxlande arbete i en händelserik miljö med trevliga kollegor, intressanta arbetsuppgifter och bra personalförmåner. Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och att våra anställda har ett stort engagemang i sitt arbete och för verksamheten. Läs mer om hur det är att arbeta på Stockholms Hamnar

Vi ser fram emot din ansökan

Om du tycker att tjänsten som stuveriarbetare låter intressant, skicka din ansökan till niklas.jansson@stockholmshamnar.se. Alla ansökningar behandlas löpande, så skicka in CV och personligt brev så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Jansson, stuverichef i Kapellskärs hamn, tel. 070-770 29 77.

Stockholms Hamnar arbetar för en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför kan slumpmässiga drogtester förekomma under anställningen.

Om Kapellskärs hamn

Kapellskärs hamn är Stockholms Hamnars nordligaste hamn, nio mil norr om Stockholm, två mil från Norrtälje. Läget i den snabbt växande Mälardalsregionen, i kombination med den mycket korta inseglingstiden, gör Kapellskärs hamn till en av Sveriges viktigaste godshamnar. Hamnen hanterar cirka 2,5 miljoner ton gods och cirka en miljon passagerare varje år. Efter ett ombyggnads- och utvecklingsprojekt som avslutades 2016 har Kapellskärs hamn blivit en av Sveriges modernaste hamnar.