Junior ekonom

Ung kvinna framför dator i kontorsmiljö

Vill du utvecklas på ekonomiområdet och arbeta i en spännande verksamhet, sjönära miljö och med trevliga kollegor? Nu söker vi en junior ekonom till ekonomienheten.

Ditt ansvar

I rollen som junior ekonom är du ansvarig för hela koncernens leverantörsreskontraflöden från inköpsorder till betalningsförslag. Du är också ansvarig för vissa inköp och administrationen kring leasing och inköp av bilar. I tjänsten ingår även löpande redovisning och kontoavstämning. Arbetet sker i nära samarbete med ekonomichefen, ekonomienheten och övriga kollegor i organisationen.

Är det här du?

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt gymnasieutbildning inom ekonomi i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i Office-paketet och vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person trivs du med att ha många kontaktytor och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Du är tillmötesgående, uppmärksam och har en utpräglad servicekänsla. Samtidigt har du intresse och förståelse för IT-system och elektroniska flöden. I ditt arbete är du noggrann, kan prioritera och ta ansvar för att strukturera dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en händelserik miljö med trevliga kollegor, intressanta arbetsuppgifter och bra personalförmåner. Du får möjlighet att arbeta på ett modernt företag med strategisk betydelse för Stockholmsregionens utveckling.

Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och att våra anställda har ett stort engagemang i sitt arbete och för verksamheten. Läs mer om hur det är att arbeta på Stockholms Hamnar

Arbetsort: Stockholm
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ser fram emot din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med HR-service på Stockholms stad.

Sök jobbet här (extern länk)

Välkommen med din ansökan senast den 21 oktober 2018. Ansökningar behandlas löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Eliana Hjelm, 08-508 17 23.

Om Stockholms Hamnars ekonomienhet

På ekonomienheten är vi måna om att det ska vara roligt att gå till jobbet och att ha en god gemenskap. På enheten, som ingår i avdelningen affärsstöd, arbetar sex personer. På avdelningen affärsstöd finns även enheterna IT, upphandling, kvalitet, HR och upphandling. Chefen för affärsstöd ingår i koncernens ledningsgrupp.