Drifttekniker

En av våra drifttekniker vid elbil utanför en fastighet i Frihamnen

Vill du arbeta med unika fastigheter i en historisk och vacker miljö? Stockholms Hamnar söker nu drifttekniker till Stockholm.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter för dig som drifttekniker är att underhålla och ta hand om fastighetsbestånd och hamnanläggningar i Stockholm. Det innebär allt från att utföra mindre reparationer i det varierande fastighetsbeståndet och hamnanläggningarna till att arbeta med förebyggande och planerat underhåll.

 • Åtgärda felanmälningar och daglig hyresgästkontakt.
 • Löpande rondering av fastigheternas tekniska system.
 • Mindre upphandlingar av entreprenörer inklusive fakturakontroll.
 • Energiuppföljning och driftoptimering i fastigheterna/hamnanläggningarna.
 • Se till att myndighetsbesiktningar genomförs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du utgår från huvudkontoret i Frihamnen i Stockholm.

Är det här du?

 • Du har minst gymnasiekompetens och gärna relevant fastighetsteknisk utbildning eller flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
 • Du har erfarenhet från att jobba med fastighetsautomation.
 • Du har god kunskap om och förståelse för värme, kyla och media.
 • Du behärskar det engelska språket.
 • Körkort är ett krav.
 • BB1 är meriterande.

Du kommer dagligen att ha kontakt med många olika hyresgäster och det är därför viktigt att du är strukturerad och serviceinriktad. Andra personliga egenskaper som vi värderar högt är samarbetsförmåga, flexibilitet, stabilitet och kvalitetsmedvetenhet. Du är van vid, och trivs med, att arbeta självständigt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och är duktig på att planera och prioritera ditt arbete.

Vi erbjuder

Som anställd i Stockholms Hamnar arbetar du på ett modernt företag med strategisk betydelse för Stockholmsregionens utveckling. Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för egna initiativ i en händelserik miljö med trevliga kollegor och bra personalförmåner. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje för alla kommer du att trivas hos oss på Stockholms Hamnar.

Stockholms Hamnar värnar om att ha en öppen atmosfär och att våra anställda har ett stort engagemang i sitt arbete och för verksamheten. Läs mer om hur det är att arbeta på Stockholms Hamnar

Vi arbetar för en alkohol- och drogfri arbetsmiljö. Därför kan slumpmässiga drogtester förekomma under anställningen.

Vi ser fram emot din ansökan

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dig och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Ansökningar behandlas löpande.

Ansök här (extern länk)

Har du frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz, tel. 0723-89 99 78 eller e-mail jacqueline@fasticonsupport.se.