TIPS: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst.
  • sth_0501_720

Kapellskärs hamn

Kapellskär är Stockholms Hamnars nordligaste hamn. Den är en viktig för både passagerartrafik och godstransporter till och från Stockholm/Mälardalen samt övriga Sverige, Finland, Norge, Ryssland, Baltikum och kontinenten.

Kapellskär ligger i norra ytterskärgården, cirka 9 mil norr om Stockholm, 2 mil öster om Norrtälje samt 9 mil öster om Uppsala. Den har en mycket kort inseglingstid. Det gör det möjligt att snabbt transportera gods och människor till och från Finland, Estland och Mariehamn.

Här hittar du som privatperson och kund mer information om Kapellskär hamn och vilka tjänster vi har att erbjuda dig. Använd länkarna till vänster för att hitta rätt information för dig.

Kapellskärs hamn i framtiden

Fartygen har sedan hamnen byggdes ökat i storlek och Kapellskärs fyra färjelägen behöver effektiviseras och moderniseras. En ny, längre pir gör det möjligt att ta emot anlöp av nya moderna fartyg.
Läs mer här
Första 1 2 Sista 
Visste du att...

...Kapellskärs hamn är en av Sveriges största roro-hamnar

...drygt 900 000 passagerare tar sig över Östersjön via Kapellskärs hamn varje år

...hälften av allt färjegods till/från Finland, Estland och Åland skeppas via Kapellskärs hamn

...de största färjorna i trafik på Kapellskärs hamn kan lasta 3 km långtradare på 4 olika däck, samtidigt. Det motsvarar 150 st långtradare som är 20 meter långa per styck.

Till och från Kapellskär

DFDS Seaways (extern länk)
Finnlink (extern länk)
Viking Line (extern länk)
Tallink Silja (extern länk)

Väg 76 Förbifart Norrtälje, etapp 1

2010 började Trafikverket bygga etapp 1 av den nya vägen genom Norrtälje. Mer information om projektet hittar du hos Trafikverket.
Läs mer om förbifart Norrtälje (extern länk)

Skicka e-post

Du har klickat på en skyddad e-postlänk. För att förhindra att webbrobotar kommer åt länken skyddas den med denna dialog.

Skriv in ditt meddelande, ämnet på meddelandet samt din e-postadress i rutorna nedan. Klicka sedan på ”Skicka”.

Verifiera kombination * captcha
* = Obligatoriskt fält