TIPS: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst.

Om webbplatsen

Webbplatsen stockholmshamnar.se är anpassad efter koncernens olika målgrupper, där ingångarna i den horisontella menyn riktar sig till kunder eller allmänhet. Vi har valt att fokusera på den information och tjänster som våra målgrupper är i behov av.

Så här hittar du på webbplatsen

Huvudingångarna hittar du i den horisontella menyn. De blå ingångarna riktar sig direkt till våra tre kundgrupper – fraktaktörer, hyresgäster och aktörer som driver eller arbetar i anknytning till passagerartrafiken.

Du kan även använda sökmotorn som visas i sidhuvudet på webbplatsen. Här kan du välja enkel eller avancerad sökning.

Kontaktuppgifter

På varje informationssida finns kontaktuppgifter till ansvarig person på hamnen. Om du har frågor eller funderingar kan du ta kontakt via telefon eller e-post.

Du kan även använda länken Kontakt för att hitta rätt person utifrån ditt ärende. Om du är osäker på vem du ska kontakta ringer du vår reception på telefonnummer 08-670 26 00.

Webbläsare

För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare, men webbplatsen fungerar även med äldre webbläsare och utan javascript.

Tillgänglighet

Vi har utvecklat webbsidan, både tekniskt och innehållsmässigt, så att personer med funktionsnedsättningar ska kunna ta del av informationen. Informationen skrivs i stort på ett sätt så att vem som helst ska kunna ta den till sig, samt att den som använder verktyg för att läsa upp informationen ska kunna göra det. Exempelvis kan är webbplatsen anpassad efter Readspeaker.

Teckenstorlek

Om du vill förstora och förminska texten på webbplatsen, tryck ner Ctrl-knappen på tangentbordet och dra på rullen på musen. Då kan du förstora och förminska textstorleken.

I vissa webbläsare kan du i högra hörnet även anpassa och justera storleken på informationen.

Pdf-filer

På webbplatsen finns det ett flertal dokument som är publicerade i pdf-format. För att kunna läsa dessa filer behöver du ladda ner ett program som heter Adobe Reader. Det är gratis och kan laddas ner från Adobes webbplats.
Ladda ner Adobe Reader här (extern länk) 

Felaktigheter eller fel

Om du hittar fel eller felaktiga uppgifter är det viktigt att du berättar dem för oss. Skicka ett mejl till nedanstånde e-post och uppge problemet. Du kan även vända dig hit för att ge förslag på vad vi kan lägga ut för information och vad du tycker är bra med webbsidan.

Kontaktperson Stockholms Hamnar
Uppdaterad 2010-08-12
| More
Skicka e-post

Du har klickat på en skyddad e-postlänk. För att förhindra att webbrobotar kommer åt länken skyddas den med denna dialog.

Skriv in ditt meddelande, ämnet på meddelandet samt din e-postadress i rutorna nedan. Klicka sedan på ”Skicka”.

Verifiera kombination * captcha
* = Obligatoriskt fält