TIPS: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst.

Containerterminal Frihamnen, CTF

Container Terminal Frihamnen (CTF) ligger mitt i Stockholm. Oavsett om transporten ska norr, söder, väster eller till centrala Stockholm har du närhet till motorvägar och ringleder.

Containerterminalen ligger också i hjärtat av Sverige med hela mellansverige inom räckhåll. Inom en 20 mils radie och tre timmar nås Sveriges största konsumtions- och mest företagstäta område med över tre miljoner invånare.

Samarbete med en global terminaloperatör

Den globala terminaloperatören Hutchison Port Holdings (HPH) driver containerterminalen i Frihamnen. HPH kommer också att driva den nya terminalen i Stockholm Norvik när den är klar för drift.

Läs mer om HPH (extern länk)

Kontaktperson Richard-John Lagerberg
Uppdaterad 2014-04-15
| More
Besök containerterminalen

Om ditt företag, dina samarbetsparters eller andra aktörer i ditt nätverk är intresserade av hur det fungerar i en containerterminal är ni varmt välkomna på ett besök. Vi kan erbjuda er en guidning bland containrar, truckar och fartyg samt berätta mer om frakt via våra hamnar samt andra delar av Hutchison Port Holdings och Stockholms Hamnars arbete.

Kontakta Richard-John Lagerberg för beställning eller mer information

Ny containerterminal i Nynäshamn

I Sveriges största konsumtions- och företagstäta område byggs Stockholm Norvik, en modern hamn för rullande gods- och containertrafik.

Läs mer om Stockholm Norvik

 

Skicka e-post

Du har klickat på en skyddad e-postlänk. För att förhindra att webbrobotar kommer åt länken skyddas den med denna dialog.

Skriv in ditt meddelande, ämnet på meddelandet samt din e-postadress i rutorna nedan. Klicka sedan på ”Skicka”.

Verifiera kombination * captcha
* = Obligatoriskt fält