TIPS: Du kan dubbelklicka på en text på webbplatsen för att få den uppläst.

Fastigheter

En del av Stockholms Hamnars verksamhet handlar om att förvalta fastigheter, lokaler och mark som ligger i anslutning till hamnverksamheten.

Vi har ungefär 500 hyresgäster som arrenderar mark, hyr lagerplats eller kontorslokaler via oss. En stor del av våra fastigheter finns i Frihamnen. Ett undantag är Stora Tullhuset vid Stadsgården.

Våra lokaler har ett fantastiskt läge nära city med bra kommunikationer via både buss och tunnelbana. Byggnaderna ligger i direkt eller indirekt anknytning till hamnen och vattnet är aldrig långt borta.

Personlig service, inflytande och miljö

Våra byggnader är unika, de har en lång historia bakom sig och skapar underbara miljöer. Som din hyresvärd vill vi inte annat än att du ska vara nöjd med lokalerna. Vi försöker alltid ge bästa möjliga service och lyssnar på just era behov.

Vi satsar på att ge våra hyresgäster personlig service och möjligheten till att vara med att påverka och ha inflytande. Miljö och energi är ett annat viktigt område som vi satsar på.

Stockholms Hamnar arbetar aktivt med att energieffektivisera fastighetsbeståndet

Vill du göra en felanmälan?

Till felanmälan
Första 1 2 3 4 5 Sista 
Visste du att Stockholms Hamnar...

...förvaltar cirka 200.000 m² lokaler och 1.100.000 m² mark

...har cirka 500 hyresgäster i våra lokaler, som arbetar med allt från sjöfart och media till import av vin och arkivverksamhet 

...arbetar aktivt med att energieffektivisera fastighetsbeståndet. Läs mer

Skicka e-post

Du har klickat på en skyddad e-postlänk. För att förhindra att webbrobotar kommer åt länken skyddas den med denna dialog.

Skriv in ditt meddelande, ämnet på meddelandet samt din e-postadress i rutorna nedan. Klicka sedan på ”Skicka”.

Verifiera kombination * captcha
* = Obligatoriskt fält